transparentna_ss

Nemojte uzaludno isprobavati treninge s interneta koji ne odgovaraju vama i vašim sposobnostima. Zažmirite na sekundu i zamislite najbolju verziju sebe. Ako želite ostvariti željeni cilj mršanja, oblikovanja tijela i lijepog izgleda bez puno komplikovanja, mi smo tu da Vam pomognemo!

“Sa Sanjinom sam trenirala 10 mjeseci i njegovo znanje, profesionalni pristup i iznad svega posvećenost klijentu ga čine izvrsnim trenerom. Sa treninzima sam počela zbog bolova u leđima i preporuke liječnika da ojačam leđne i trbušne mišiće. Svaki trening je bio prilagođen mom stanju i mogućnostima i evo već deset mjeseci bolova nema, a mišići su tu. Od srca preporučujem Sanjina kao trenera.”

1573031645315
Larisa Klepac

“Sa Sanjinom sam surađivao nešto više od tri mjeseca, a rado bih i nastavio za još vidljivije rezultate da me ne sprečavaju privatne obaveze. Sanjin je jako komunikativan i na jednostavan način objašnjava sve vježbe. Ne samo da su rezultati fizički bili vidljivi nakon svega 2 mjeseca ali to nije zvijezda mog iskustva s njim. Zbog njegovog entuzijazma i njegovih savjeta zavolio sam ovaj novi način života, zavolio sam zdravu hranu i više ne patim za slatkom i brzom hranom. Odlazak u teretanu mi više nije predstavljao neki napor nego vrijeme za opuštanje i fokusiranje za dalji napredak. Moje tople preporuke za saradnju sa Sanjinom svim koji čitaju. Rezultati su vrlo brzo vidljivi ukoliko ste sami spremni za promjenu.”

127820662_1782172191947825_6488156933602696311_o
Džanin Jamaković

“Da li ste spremni za promjenu, možda samo potajno razmišljate? Da li želite da radite na sebi i ulažete u svoj izgled, tačnije zdravlje? E onda prava osoba je Sanjin Imanić! Trener koji detaljno pristupa radu, u tančine sve pojasni, trener koji će Vas natjerati da zavolite treninge. Detaljne analize svega što ste uradili daju Vam vjetar u leđa. Iz topline svoga doma do željenih rezultata brzo i jednostavno. Ja koja sam aktivno trenirala 7 godina na drugom mjestu, za sedam dana treninga online jedan na jedan napravila extra rezultat i dobila upalu mišića, što govori samo za sebe i koliko su treninzi ciljani. Moja iskrena preporuka za saradnju. Sanjine hvala ti!”

70712220_10214060114648174_1649654031670312960_o
Sanela Čelhasić Rubanović

“Super trener i motivator na putu ka uspjehu. Uspjela sam naučiti vježbe koje nikad u životu nisam mogla uraditi i za samo mjesec dana se vidjela drastična promjena na mom fizičkom izgledu. Sve pohvale i preporuke.”

62009845_10161836313675147_6200949605870338048_o
Lejla Operta

Nakon bezbroj uzaludnih pokušaja da skinem višak kilograma uz pomoć raznih dijeta (gladovanja), tableta i ostali preparata za mršavljenje konačno sam bliže svom cilju zahvaljujući Sanjinu! Osim što sam počela gubiti kilograme uz njegove treninge i plan ishrane, veliki uspjeh je što me motivisao da u svoje svakodnevne obaveze uključim i treniranje! Jedno veeeeeliko hvala

117236807_3110350412416476_4267812215317475917_n
Alisa Klinac

Trenirao sam sa Sanjinom, i mogu samo reći svaku preporuku ima od mene. Maksimalno je posvećen klijentu, profesionalan pristup, i za svaku vježbu kaže da li je ispravno urađena ili ne. Dostupan je uvijek i u svakom trenutku, nebitno da li je to za plan ishrane ili način rada vježbi. Rezultati su vidljivi već nakon par treninga. Svi koji žele da treniraju, da li zbog skidanja kilaže ili zbog definisanja tijela, Sanjin je pravi izbor za Vas

AOh14Gg9sCqT52pmAgHkfksRiHRSam527U5gZ_qY9OKr=w120-h120-p-rp-mo-br100
Edvin Trkić

Zašto odabrati PREMIUM online personalni trening?

Trenirajte bilo kad u toku dana

Možete trenirati ujutro, popodne ili navečer. Potpuna fleksibilnost treniranja kad god želite. Trening ćete uvijek moći uklopiti u skladu s vašim životnim obavezama.

Trenirajte lokacijski bilo gdje

Možete trenirati u svojoj kući, teretani ili bilo gdje. Ako vam je posao u pokretu, uvijek možete trenirati gdje god da se nalazite.

Ušteda vremena

Ukoliko želite trenirati kući, nećete trošiti vrijeme na odlazak u fitness centar. Trening ćete završiti puno brže u udobnosti svoje kuće.

Ušteda novca

Sa PREMIUM online personalnim treningom štedite novac u odnosu na personalni trening uživo, a dobivate istu vrhunsku uslugu.

Efikasni i personalizirani treninzi

Ovo nije šablonski program treninga koji je isti za svakoga. Mi pravimo program treninga posebno za Vas prema vašim željama, ciljevima i potrebama kao za uživo personalni trening 1 na 1.

Plan ishrane koji nije dijeta

Za Vas kreiramo plan ishrane koji je jednostavno pratiti, sadrži sve potrebne makro i mikronutrijente, nećete biti gladni ili narušiti svoje zdravlje. Također imate nagradne obroke u kojima možete uživati jesti šta god želite.

Više energije

Možete zaboraviti na zijevanje u toku dana, konstantan umor i neraspoloženje. Nakon samo desetak dana imati ćete više energije i uživati u životu.

Više samopouzdanja

Naš trening program će doprinjeti da se osjećate bolje u svojoj koži. Izgradit ćete samopouzdanje koje će vam znatno olakšati život.

Garantovani rezultati

Svi naši klijenti koji treniraju redovno i prate plan ishrane postižu vrhunske rezultate. Izgubili su suvišne kilograme, oblikovali svoje tijelo i vježbanje im je postalo zadovoljstvo.

Sanjin imanic personalni trener sarajevoSanjin Imanić – Personalni trener

Bachelor Kineziologije, Graduate Exercise Professional

Moj posao personalnog trenera je pravljenje trening programa i planova ishrane koji odgovaraju Vašem životu bez žrtvovanja Vašeg života.

VIŠE O NAMA

sanja imanic personalni trener sarajevoSanja Imanić – Marketing Manager

Master Marketing Management-a

Moj posao marketing manager-a je fokus na kreiranju najboljeg sadržaja iskreno i bez lažnih trikova.

VIŠE O NAMA

10
GODINA ISKUSTVA
502
ZADOVOLJNA KLIJENTA
2.9
TONA IZGUBLJENIH KILOGRAMA

Odaberite opciju vježbanja koja Vam najviše odgovara

21 dan
 • Program od 21 dan
 • Personalizovan trening program
 • Treninzi 3-4 sedmično
 • Dnevni check-in i pregled napretka
 • Personalizovan plan ishrane
 • Stalna podrška i praćenje
4 sedmice
 • Program od 4 sedmice
 • Personalizovan trening program
 • Treninzi 3-4 sedmično
 • Dnevni check-in i pregled napretka
 • Personalizovan plan ishrane
 • Stalna podrška i praćenje
NAJPOPULARNIJA OPCIJA
8 sedmica
 • Program od 8 sedmica
 • Personalizovan trening program
 • Treninzi 3-4 sedmično
 • Dnevni check-in i pregled napretka
 • Personalizovan plan ishrane
 • Stalna podrška i praćenje
 • UŠTEDA PREKO 50KM / 25€ S OVOM OPCIJOM
20 sedmica
 • Program od 20 sedmica
 • Personalizovan trening program
 • Treninzi 3-4 sedmično
 • Dnevni check-in i pregled napretka
 • Personalizovan plan ishrane
 • Stalna podrška i praćenje
 • UŠTEDA PREKO 200KM / 100€ S OVOM OPCIJOM

Ako mislite da nemate vremena za vježbanje, prije ili kasnije ćete morati naći vremena za bolest. Zato konačno napravite prvi korak i krenite na put transformacije vašeg života. Mi Vas sa zadovoljstvom čekamo.